x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Serena Williams a învins-o greu pe românca Monica Niculescu, în runda a doua a turneului WTA de la Indian Wells

Serena Williams a învins-o greu pe românca Monica Niculescu, în runda a doua a turneului WTA de la Indian Wells

14 Mar 2015   •   15:13
Serena Williams a învins-o greu pe românca Monica Niculescu, în runda a doua a turneului WTA de la Indian Wells

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a învins-o greu pe românca Monica Niculescu, în două seturi, cu 7-5, 7-5, vineri, în runda a doua a turneului WTA de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, la prima sa participare la competiția californiană de după 2001.

Vizibil emoționată, Serena Williams, și-a pierdut serviciul la debut în fața româncei aflate pe locul 68 în lume și a fost condusă cu 2-0, iar apoi Niculescu (27 ani) a avut 5-3 în primul set, dar americanca a revenit și s-a impus cu 7-5. Serena Williams a reușit 13 ași în meciul cu Monica Niculescu, dar a comis și nu mai puțin de 48 de erori neforțate.

''Am fost dominată de emoție și nu am avut cel mai bun debut de meci, dar, în același timp, apreciez momentul, a fost ceva deosebit'', a afirmat Williams la final.

Monica Niculescu va primi un cec de 17.100 dolari și 35 de puncte WTA, dar va continua la Indian Wells la dublu, unde este calificată în optimi.

×