x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Serena Williams, internată din cauza unui cheag de sânge

Serena Williams, internată din cauza unui cheag de sânge

02 Mar 2011   •   16:56
Serena Williams, internată din cauza unui cheag de sânge
Sursa foto: /Reuters

154441-2011-02-28t074722z-220917346-gm1e72s180c01-rtrmadp-3-oscars.jpgJucătoarea americană de tenis Serena Williams, fost lider mondial, a fost internată, luni, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, sportivei fiindu-i depistat un cheag de sânge format în urma unui embolism pulmonar, informează The People.

Serena Williams a participat, duminică noapte, la o gală caritabilă organizată de fundaţia cântăreţului Elton John pentru persoanele suferinde de SIDA. Williams, în vârstă de 29 de ani, a fost văzută de mai multe ori în ultima săptămână la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

"Luni, Serena Williams s-a deplasat de urgenţă la Cedars pentru a se trata de un cheag de sânge survenit în urma unui tratament pentru o situaţie mult mai critică. Săptămâna trecută, Serena a suferit un embolism pulmonar (n.r. - o arteră a plămânului este blocată). Doctorii continuă să-i monitorizeze situaţia de aproape pentru a evita eventuale complicaţii", a declarat purtătorul de cuvânt al sportivei, Nicole Chabot.

Serena Williams nu a mai jucat niciun meci din vara anului 2010, când a învins-o pe Vera Zvonareva în finala turneului de la Wimbledon.

×
Subiecte în articol: tenis serena williams sporturi