x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Serena Williams: Nu îmi amintesc ce i-am spus arbitrului, voi vedea pe You Tube

Serena Williams: Nu îmi amintesc ce i-am spus arbitrului, voi vedea pe You Tube

12 Sep 2011   •   09:12
Serena Williams: Nu îmi amintesc ce i-am spus arbitrului, voi vedea pe You Tube

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, protagonista unui incident la finala US Open, pierduta in fata australiencei Samantha Stosur, a declarat dupa meci ca nu isi mai aminteste ce i-a spus arbitrului Eva Asderaki, precizand ca va urmari faza pe You Tube, informeaza AFP, citata de Mediafax.

Meciul a fost marcat de un incident intre americanca si arbitrul Eva Asderaki. In primul game al setului al doilea, la o minge de break in favoarea lui Stosur, Williams a strigat: "Come on" chiar inainte ca australianca loveasca mingea. Arbitrul a aplicat regulamentul si i-a acordat punctul lui Stosur. La primul punct al game-ului urmator, castigat de Serena Williams, jucatoarea americana s-a intors catre arbitru si i-a spus: "Nu sunteti dumneavoastra cea care m-ati .... ultima data?". Williams a primit un avertisment pentru limbaj necorespunzator, dar americanca nu s-a linistit si a continuat sa i se adreseze arbitrului.

"A fost totul foarte intens, iar eu am fost la fel. Am incercat sa dau suta la suta, am incercat sa inving o superjucatoare, care a evoluat foarte bine. Nu imi amintesc la ce m-am referit cand m-am adresat arbitrului. Nu-mi amintesc nici ce am spus. Era totul atat de intens. Voi vedea ce s-a intamlat pe You Tube", a spus Williams razand.

Serena Williams a precizat ca nu crede ca punctul de la care a pornit incidentul a avut un mare impact asupra meciului. "Samantha a castigat destul de usor. Sunt foarte incantata ca am ajuns atat de departe la aceasta editie. Acum sase luni nici nu ma gandeam ca voi putea juca la US Open (n.r. - avand in vedere problemele medicale pe care Williams le-a avut in acest an). Regret ca am pierdut, dar cred ca nu puteam face nimic. Sam a jucat foarte bine", a adaugat americanca.

Jucatoarea australiana de tenis Samantha Stosur, cap de serie numarul 9, a castigat in premiera un turneu de Grand Slam, impunand-se, duminica, in fata americancei Serena Williams, a 28-a favorita, in finala turneului US Open. Stosur a castigat finala cu scorul de 6-2, 6-3.

×