x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Shenzen 2018. Simona Halep si-a aflat adversara. Maria Sharapova joaca impotriva unei romance

Shenzen 2018. Simona Halep si-a aflat adversara. Maria Sharapova joaca impotriva unei romance

30 Dec 2017   •   12:55
Shenzen 2018. Simona Halep si-a aflat adversara. Maria Sharapova joaca impotriva unei romance

Simona Halep, liderul din clasamentul WTA, o va întâlni în primul tur al turneului de la Shenzehn pe jucătoarea americană Nicole Gibbs (110 WTA). Turneul chinez are loc în perioada 31 decembrie - 6 ianuarie.


Va fi primul meci jucat între Halep și jucătoarea de 24 de ani originară din Cincinnati, care nu și-a trecut până acum în palmares niciun titlu WTA, scrie Gsp

Mihaela Buzărnescu, revelația anului 2017 și ocupanta locului 59 în ierarhia WTA, va avea parte de un meci de foc în prima rundă, contra rusoaicei Maria Sharapova (60 WTA), jucătoarea pe care nu a mai întâlnit-o până acum. 

Simona Halep ar putea să o aibă adversară în semifinale pe Irina Begu (43 WTA), care în primul tur va juca împotriva chinezoiacei Fangzhou Liu, deținătoarea unui wildcard.

Pe aceeași parte de tablou cu Mihaela Buzărnescu se mai află și Ana Bogdan (105 WTA), care în primul meci joacă împotriva Camilei Giorgi (80 WTA). Singurul meci disputat între Camila Giorgi și Ana Bogdan a avut loc în 2017, tot la Shenzhen, când italianca s-a impus în trei seturi în primul tur, 1-6, 7-6(5), 6-3.

Turneul de la Shenzhen este dotat cu premii totale în valoare de 750.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: simona halep