x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep a devenit... doctor

Simona Halep a devenit... doctor

de Neagoe Narcis-Florentin    |    26 Noi 2018   •   19:56
Simona Halep a devenit... doctor

Simona Halep continuă să primească stimă și premii. Numărul 1 mondial a devenit Doctor Honoris Causa la Universitatea de Vest din Timișoara. Jucătoarea în vârstă de 27 de ani a fost premiată pentru rezultatele foarte bune din teren și pentru toate contribuțiile aduse țării natale, conform Tennis World.

„Sunt foarte mândră și onorată să primesc titlul de Doctor Honoris Causa de la Universitatea de Vest din Timișoara!” scrie Simona pe Twitter. Rafael Nadal și Roger Federer au primit și ei acest titlu în anii trecuți, de la Universitățile din Madrid, respectiv Zurich.

Halep consideră că succesul de la French Open nu îi va afecta mentalitatea prea mult. „Nu cred că acum va fi o presiune mai mare decât înainte pentru că înainte presiunea era uriașă, iar toți spuneau că nu pot să câștig un Grand Slam fiindcă sunt slabă. Dar acum am făcut-o.”

„Oamenii realizează că dacă nu te dai bătut, dacă muncești, dacă te concentrezi asupra punctelor slabe, poți să îți atingi visul. Așadar, acum toată lumea e mai relaxată. Bineînțeles, acum mă opresc mai des pentru autografe și fotografii.”

„E puțină nebunie în țara mea, dar îmi place. Încerc să mă descurc cât de bine pot. Sunt obișnuită cu ea de anul trecut, de când am ajuns Numărul 1. Dar acum, bucuria e mai mare și se simte mai bine.”

×