x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep a renunțat la colaborarea cu belgianul Van Cleemput: „Nu există chimie între noi”

Simona Halep a renunțat la colaborarea cu belgianul Van Cleemput: „Nu există chimie între noi”

17 Feb 2019   •   18:03
Simona Halep a renunțat la colaborarea cu belgianul Van Cleemput: „Nu există chimie între noi”

Simona Halep s-a despărțit de Thierry Van Cleemput! Anunțul a fost făcut de Simona, 27 de ani, 3 WTA, pentru siteul WTA. 

După o încercare de o lună cu Thierry Van Cleemput, fostul antrenor al lui David Goffin, Simona Halep a explicat la Dubai că nu a confirmat angajarea antrenorului belgian. "Am decis să încetăm, pentru că nu colaboram bine împreună", a spus fostul lider mondial pentru publicaţia The National Sport din Dubai. "Deci sunt singură aici, fără antrenor", a adăugat Halep.

„Am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. Este o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun. 

„Pot spune că nu caut un antrenor în momentul de faţă. Am echipa mea, am nevoie de puţin timp. Am spus la începutul anului că am nevoie de un tehnician. Încă am, simt nevoia aceasta, dar în acelaşi timp simt că am nevoie de puţină libertate. Vreau să pun în aplicare ce am învăţat de la Darren în aceşti ani”, a declarat Simona Halep pentru WTA Insider.

×
Subiecte în articol: Simona Halep Thierry Van Cleemput