x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, calificată în optimi la New Haven, Cîrstea abandon în primul tur

Simona Halep, calificată în optimi la New Haven, Cîrstea abandon în primul tur

19 Aug 2013   •   22:58
Simona Halep, calificată în optimi la New Haven, Cîrstea abandon în primul tur

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la New Haven, dotat cu premii totale de 690.000 de dolari, în timp ce Sorana Cîrstea a abandonat în manşa inaugurală.

Simona Halep a dispus în primul tur de Daniela Hantuchova (Slovacia), cu 6-2, 6-1, după doar 65 de minute, în timp ce Sorana Cîrstea a abandonat după numai un sfert de oră în faţa rusoaicei Anastasia Pavliucenkova, care conducea în acel moment cu scorul de 3-0, în primul set.

Halep şi-a asigurat 9.580 dolari şi 60 de puncte WTA, iar în optimi o va întâlni pe Carla Suarez Navarro (Spania), care a trecut cu 7-5, 6-3 de italianca Roberta Vinci, a cincea favorită a turneului. Cîrstea va primi 5.225 dolari şi 1 punct WTA.

Halep a rămas astfel neînvinsă în faţa Hantuchovei, pe care a mai învins-o în 2012 la Doha (3-6, 6-2, 7-6 în primul tur) şi anul acesta la Roma (6-4, 6-2 în optimi). De asemenea, Halep a beneficiat şi de o neprezentare a slovacei, anul acesta, în optimi la Dubai.

În schimb, în întâlnirile cu viitoarea adversară, Simona este condusă de Suarez Navarro cu 4-3, însă anul acesta şi-au împărţit victoriile, iberica la Roland Garros, iar Halep la s'Hertogenbosch.

×
Subiecte în articol: simona halep calificare