x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, de neoprit! Românca s-a calificat în sferturile de finală, în turneul de la Cincinnati

Simona Halep, de neoprit! Românca s-a calificat în sferturile de finală, în turneul de la Cincinnati

16 Aug 2013   •   10:28
Simona Halep, de neoprit! Românca s-a calificat în sferturile de finală, în turneul de la Cincinnati

Jucătoarea româncă de tenis Simona Halep îşi continuă parcursul excelent în turneul de 2.369.000 dolari de la Cincinnati (SUA), calificându-se în sferturile de finală, după ce, joi noaptea, a învins-o cu 6-4, 4-6, 6-2 pe australianca Samantha Stosur, favorita nr. 11 a turneului. În sferturi, Halep, care are asigurat un cec de 49.040 dolari şi 225 puncte WTA, o va întâlni pe favorita principală, nr. 1 mondial, americanca Serena Williams, care a eliminat-o în optimi, cu 6-4, 6-1, pe Mona Barthel (Germania).

Această nouă ispravă de excepţie a Simonei Halep, reuşită în 1h58', după ce în turul precedent a întrecut-o pe învingătoarea de anul acesta de la Wimbledon, Marion Bartoli, marchează forma bună a primelor două rachete feminine din ţara noastră, alături de Sorana Cîrstea, între care se dispută, indirect, o luptă pentru a deveni prima jucătoare de tenis din România, ambele aflându-se aproape de a intra în top 20., cu 2 săptămâni înaintea US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului.

×
Subiecte în articol: simona halep