x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, despre cauza înfrângerii de la Beijing: „Am fost prea fericită că am ajuns pe primul loc. A fost prea mult ziua de ieri”

Simona Halep, despre cauza înfrângerii de la Beijing: „Am fost prea fericită că am ajuns pe primul loc. A fost prea mult ziua de ieri”

08 Oct 2017   •   18:50
Simona Halep, despre cauza înfrângerii de la Beijing: „Am fost prea fericită că am ajuns pe primul loc. A fost prea mult ziua de ieri”
Sursa foto: captura digisport

Simona Halep admite că nu a mai fost la fel de motivată în meciul cu Garcia precum în semifinala cu Jelena Ostapenko, care i-a asigurat locul 1 WTA, începând de luni. Românca a recunoscut la finalul partidei transmisă în direct de Digi Sport 2 că a fost prea încântată să doarmă după ce a urcat pe locul 1 în lume și performanța ei de duminică a fost în acest fel afectată.

La o zi după ce Halep a detronat-o pe Garbine Muguruza din topul WTA, cea mai bună jucătoare de tenis a fost eliminată în finala de la Beijing. După finala de la China Open, românca a recunoscut ce a stat în spatele înfrângerii sale.

”Nu m-am putut odihni foarte bine”, a spus Halep. ”Azi-dimineață mă gândeam bine, acum trebuie să mă concentrez din nou, să merg pe terenul de tenis și să joc, ceea ce am și făcut. A fost foarte bine că am ajuns în top. A fost un pas foarte bun, un pas important, dar am fost prea fericită că am ajuns pe primul loc. A fost prea mult ziua de ieri. Corpul meu a avut de suferit după meciul de sâmbătă. Chiar dacă nu erau trei seturi sau ceva de genul ăsta, m-am simțit puțin diferit din cauza fericirii trăite".

 

sursa digisport

×
Subiecte în articol: simona halep