x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, despre meciul cu Serena Williams: „Nu am nimic de pierdut şi sunt pregătită să o înfrunt''

Simona Halep, despre meciul cu Serena Williams: „Nu am nimic de pierdut şi sunt pregătită să o înfrunt''

19 Ian 2019   •   14:03
Simona Halep, despre meciul cu Serena Williams: „Nu am nimic de pierdut şi sunt pregătită să o înfrunt''
Sursa foto: Captura Video

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a declarat, sâmbătă, că meciul cu americanca Venus Williams a fost cel mai bun reuşit de ea în acest an la Australian Open.

''Am făcut cel mai bun meci al meu la acest turneu. Întotdeauna e dificil să joci contra surorilor Williams, din acest motiv am fost foarte motivată azi (sâmbătă). Contra Serenei va fi o provocare şi mai mare. Nu am nimic de pierdut şi sunt pregătită să o înfrunt'', a declarat Halep (27 ani), care a trecut cu 6-2, 6-3 de Venus Williams (38 ani).

 

 

 


În primele două tururi, Halep a obţinut victorii în trei seturi în meciurile cu Kaia Kanepi (Estonia) şi Sofia Kenin (SUA).

Simona Halep a fost finalistă anul trecut la Melbourne, iar Serena Williams (37 ani) se află în căutarea celui de-al 24-lea său titlu de Mare Şlem din carieră, cu care ar egala recordul deţinut de australianca Margaret Court din 1960-1970.
AGERPRES

×