x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep: "Sentimentul meu e că mai pot să câştig!”

Simona Halep: "Sentimentul meu e că mai pot să câştig!”

de Alina-Elena Vasiliu    |    10 Iul 2014   •   13:22
Simona Halep: "Sentimentul meu e că mai pot să câştig!”

Simona Halep continuă să facă românii mândri de victoriile ei. Constănțeanca a câștigat meciul de miercuri, în fața olandezei Indy de Vroome, cu scorul de 6-2, 6-4.

La Arenele BNR, la ora 17.00, tribunele de pe Arena Centrală erau pline până la refuz înainte de meciul Simonei cu adversara ei, Indy de Vroome, numărul 190 WTA. Susținătorii erau de toate vârstele și au epuizat încă de săptămâna trecută toate biletele puse în vânzare; au venit cu pancarte transmițând mesaje de încurajare, iar Simona le trimitea din când în când câte un zâmbet de mulțumire. Căldura era înăbușitoare, dar toate miile de români de pe scaunele Arenei Centrale au suportat cu stoicism soarele, doar pentru a se bucura împreună de o victorie iminentă.

Reușita a venit, fără prea mari surprize. Deși Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, a recunoscut că, în al doilea set, obosise, iar picioarele i se îngreunaseră, a făcut față meciului, mai ales că ea a jucat accidentată și la Wimbledon.

La finalul partidei, Simona a dat autografe și a mulțumit. De parcă nu noi ar trebui să-i mulțumim pentru asemenea performanțe. În cadrul conferinței de presă de după meci, tânăra a confirmat, încă o dată, că succesul nu-i poate anula modestia. A mărturisit că nu se consideră un fenomen, așa cum adesea i se spune; se declară „o fată normală” și vrea să rămână cu această idee în cap. În plus, știe că încă mai are mult de muncă și spune că: „Sentimentul meu e că mai pot să câștig!”.

Simona s-a declarat încântată de ideea organizării primului turneu de WTA în România și a recunoscut că jucătoarele de aici sunt bine pregătite: „Pentru toată lumea înseamnă enorm să avem primul turneu WTA în România. Toate jucătoarele de la WTA au un nivel destul de bun.”

După atmosfera de ieri, pe care Simona a catalogat-o ca „incredibilă”, tânăra jucătoare speră ca românii să vină și astăzi la Arenele BNR pentru a o susține. Joi, Halep o va avea ca adversară pe sârboaica Aleksandra Krunic, numărul 155 mondial, în vârstă de 21 de ani. Românca nu o cunoaște pe Krunic, dar are mari speranțe pentru meciul de azi: „Nu știu jucătoarea, nu am văzut-o. Mă aștept la un meci destul de greu, dar am încredere că pot câștiga.”

La finalul acestui turneu, Simona Halep va lua o pauză, pentru a reveni în forță la turneul US Open, în New York, care se va desfășura în perioada 25 august – 8 septembrie. Spre această competiție, tânăra se îndreaptă liniștită și cu multă încredere: „Sper să câștig multe meciuri, dar nu mă aștept la mari victorii.”

 „Visul meu e la Turneul Campioanelor de la Singapore!”, a adăugat Simona Halep la sfârșitul conferinței de presă, adăugând că se bucură că o are pe Virginia Ruzici ca manager.

 

 

×
Subiecte în articol: simona halep Arenele BNR