x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep nu-şi caută scuze după înfrângerea cu Maria Şarapova

Simona Halep nu-şi caută scuze după înfrângerea cu Maria Şarapova

27 Oct 2015   •   21:47
Simona Halep nu-şi caută scuze după înfrângerea cu Maria Şarapova

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat că nu-şi caută scuze după înfrângerea suferită în faţa rusoaicei Maria Şarapova, care a învins-o cu 6-4, 6-4, marţi, la Singapore, într-un meci din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor, la care românca este principala favorită, relatează agenţia DPA.

"Nu trebuie să găsesc scuze. Voi lua doar elementele pozitive, voi lucra pornind de la ele şi voi fi mai bună data viitoare când voi juca împotriva ei. A avut o zi bună astăzi. A jucat cel mai bun tenis al ei. Merita să câştige, o felicit pentru acest meci", a spus Halep, care a pierdut toate cele şase meciuri disputate împotriva Şarapovei.

"Sunt foarte mulţumită că am reuşit să înving numărul 2 mondial", a afirmat Şarapova. "A fost un meci foarte fizic. Am fost adesea în defensivă şi am reuşit să câştig multe din punctele lungi. Cred că atunci când nu joci mult timp, ai unele ezitări", a adăugat ea.

Pentru a se califica în semifinale, Halep, finalistă la ediţia precedentă, este nevoită să o învingă joi pe Agnieszka Radwanska, poloneza fiind aproape ieşită din cursă după ce a suferit două eşecuri.

×