x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep recunoaște că nu comunică prea bine: "Darren are un discurs aproape de perfecţiune în pauze, dar eu...”

Simona Halep recunoaște că nu comunică prea bine: "Darren are un discurs aproape de perfecţiune în pauze, dar eu...”

03 Dec 2017   •   07:23
Simona Halep recunoaște că nu comunică prea bine: "Darren are un discurs aproape de perfecţiune în pauze, dar eu...”

Sfaturile pe care Darren Cahill i le oferă Simonei Halep în timpul timeout-urilor sunt adevărate lecţii de tenis, iar fanii româncei au devenit şi fanii antrenorului australian.

Halep recunoaşte că omul care în trecut a lucrat cu Lleyton Hewitt, Andre Agassi, Andy Murray sau Ana Ivanovic este impecabil în toate momentele în care este solicitat să intervină în timpul unui meci, însă marea noastră campioană dezvăluie că, pur şi simplu, există cazuri în care nu reuşeşte să audă şi să asimileze sfaturile primite.

"Am spus multe vrute şi nevrute, dar nu m-am gândit vreodată să-i spun 'intră tu şi joacă dacă le ştii pe toate'. Le zice prea bine, dar eu nu sunt în stare mereu să asimilez tot ce zice şi să pun în practică. Însă după meci, pentru că eu mă uit foarte des la meciurile mele, ascult ce zice în pauze şi, într-adevăr, are mereu un discurs aproape de perfecţiune.

Chiar dacă nu-l aud mereu, fiind presiunea şi toată energia, de multe ori m-am ajutat de ce a spus. Am auzit ce a spus şi am pus în practică. Şi vreau să simt energia unui om pe care mă bazez. Chiar dacă nu aud, mă ajută cu siguranţă să progresez. Dacă nu se vede în acel meci, se va vedea în viitor", a povestit Simona Halep, într-un interviu acordat Digisport.

×
Subiecte în articol: simona halep darren cahill