x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep s-a retras de la Doha. Românca are tendinită

Simona Halep s-a retras de la Doha. Românca are tendinită

16 Feb 2018   •   20:03
Simona Halep s-a retras de la Doha. Românca are tendinită

Simona Halep s-a retras de la Doha, deşi se calificase în semifinalele competiţiei. Sportiva noastră are tendinită şi nu va merge nici la Dubai. Din primele informaţii, se speră ca sportiva noastră să revină la Indian Wells, anunță Digisport

"Știu cât pot să îndur când vine vorba despre durere, dar știu și când să pun stop. Sunt foarte supărată și frustrată de această problemă, e prima oară când mă retrag în semifinale. Azi am simțit nevoia să spun stop, fiindcă așa e mai bine. Durerea de astăzi a fost insuportabilă", a explicat Simona Halep.

După ce a efectuat un RMN, rezultatele au arătat că jucătoarea noastră ar avea tendinită și lichid la tendonul la Ahile sau la al patrulea deget de la un picior, urmând să lipsească până la turneul de la Indian Wells (5 martie), scrie Gsp

"Pentru moment nu pot spune mai multe. Voi vedea de la o zi la alta şi sper să mă pot recupera până la Indian Wells", a mai spus românca.

În urma retragerii Simonei, jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, numărul patru mondial, s-a calificat fără joc în finala de duminică.

Simona Halep s-a accidentat în timpul turneului de la Melbourne, Australian Open, în primul tur la glezna stângă, iar apoi şi la glezna dreaptă, iar apoi nu a putut juca în meciul de Fed Cup dintre România şi Canada.

La Doha, Halep (campioană în 2014 în Qatar) le-a învins pe Ekaterina Makarova (6-3, 6-0), Anastasija Sevastova (6-4, 6-3) şi Catherine Bellis (6-0, 6-4), câştigând un cec de 147.750 dolari şi 350 de puncte WTA.

 

×
Subiecte în articol: Simona Halep