x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep s-a retras din turneul de la Roma din cauza unei accidentări

Simona Halep s-a retras din turneul de la Roma din cauza unei accidentări

de Agerpres    |    14 Mai 2014   •   21:54
Simona Halep s-a retras din turneul de la Roma din cauza unei accidentări

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, cap de serie nr. 4, s-a retras din turneul WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.120.000 de euro, miercuri seara, din cauza unei probleme abdominale, după ce se calificase în optimile de finală.

"Îmi e imposibil să continui să joc din cauza durerilor abdominale", a declarat Halep (22 ani), semifinalistă anul trecut la Roma şi care de luni va fi numărul 4 mondial, o poziţie care nu a mai fost atinsă până acum de o română în circuitul WTA.

"Voi pleca joi la Bucureşti şi mă voi trata în fiecare zi. Sper că tratamentul şi cele câteva zile de odihnă îmi vor permite să mă antrenez din nou săptămâna viitoare şi sper să fiu pregătită să joc la Roland Garros", a mai spus Halep. Al doilea turneu de Mare Şlem al anului va debuta pe 25 mai.

Halep a trecut miercuri în trei seturi de americanca Madison Keys, 5-7, 6-0, 6-1, în turul al doilea la Roma şi şi-a adjudecat 22.060 euro şi 105 puncte WTA. De retragerea Simonei a profitat Carla Suarez Navarro (Spania/N.13), calificată fără joc în sferturile de finală. 

×
Subiecte în articol: simona halep