x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep s-a săturat în casă: Este dificil să stau atât fără tenis!

Simona Halep s-a săturat în casă: Este dificil să stau atât fără tenis!

23 Apr 2020   •   23:50
Simona Halep s-a săturat în casă: Este dificil să stau atât fără tenis!
Sursa foto: Simona Halep Instagram

Simona Halep a vorbit, pentru presa americană, despre măsurile adoptate de autorităţile române împotriva pandemiei de COVID-19. Halep spune că aceasta este cea mai grea perioadă din cariera sa: „Este dificil să stau atât fără tenis!”.

 „Nu am ieşit deloc. Sunt o persoană care ia aceste lucruri foarte în serios. Izolarea a fost foarte strictă aici în România. Am avut militari pe străzi şi nu avem voie să ieşim afară. A fost o situaţie îngrijorătoare în România. Încerc să nu privesc prea mult la TV sau să citesc prea multe ştiri, deoarece mi se pare foarte îngrijorător. Prefer să mă concentrez în a ajuta, unde pot. Eu îmi fac datoria şi stau în casă. Trebuie să fim puternici şi pozitivi”, a spus Simona Halep, potrivit CNN.

Simona speră că va putea reveni pe terenul de tenis în septembrie. Ea admite că aceasta este cea mai grea perioadă a carierei sale.

„Cred că dacă vom juca din nou tenis în septembrie, putem spune că am învins, pentru că înseamnă că ameninţarea virusului se va termina. În acest moment putem doar visa că vom juca un Grand Slam. Desigur, susţin toate turneele şi aştept cu nerăbdare să joc, dacă voi putea. Este dificil să stau atât fără tenis”, a mai spus fostul lider mondial.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Simona Halep