x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep se antrenează cu Andre Agassi înainte de Indian Wells

Simona Halep se antrenează cu Andre Agassi înainte de Indian Wells

02 Mar 2016   •   13:48
Simona Halep se antrenează cu Andre Agassi înainte de Indian Wells

Jucătoarea Simona Halep se află în SUA şi se pregăteşte cu fostul lider ATP Andre Agassi, înainte de a participa la turneul de la Indian Wells (9-20 martie), competiţie la care este deţinătoarea trofeului, scrie news.ro.

Conform paginii de Facebook Simona Halep Band, sportiva clasată acum pe locul 5 WTA se pregăteşte în Las Vegas cu Darren Cahill şi Agassi, celor doi urmând a li se alătura şi fost jucătoare Steffi Graf, deţinătoarea recordului de trofee de Grand Slam în tenisul feminin în era open.

Actualul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, fostul său elev, Andre Agassi, şi Steffi Graf au făcut parte din corpul tehnic al academiei Adidas, program care a lua sfârşit la finalul anului trecut.

Având baza la Las Vegas, Player Development Program a fost lansat în 2003 în SUA şi le-a permis jucătorilor sponsorizaţi de compania de echipament sportiv să se antreneze alături de tehnicieni valoroşi.

Halep a început anul pe locul 2 WTA, dar de atunci a pierdut trei poziţii din cauza rezultatelor slabe înregistrate.  Ea a evoluat în semifinale la Sydney, la începutul lunii ianuarie, după care nu a mai învins nicio adversară la următoarele trei turnee la care a participat: Australian Open, Dubai Duty Free Championships şi Qatar Open.

În luna martie, ea are de apărat punctele pentru câştigarea turneului de la Indian Wells (1.000) şi cele pentru semifinala de la Miami (390), ambele competiţii fiind de categorie Premier Mandatory.

×