x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep, calificată în semifinalele turneului de la New Haven. Românca este la a cincea semifinală a sezonului

Simona Halep, calificată în semifinalele turneului de la New Haven. Românca este la a cincea semifinală a sezonului

23 Aug 2013   •   16:13
Simona Halep, calificată în semifinalele turneului de la New Haven. Românca este la a cincea semifinală a sezonului
Sursa foto: EPA/GERRY PENNY

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de la New Haven (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 690.000 de dolari, informează site-ul oficial al WTA, potrivit agerpres.ro.

Halep a învins-o în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, 7-6 (6), pe Ekaterina Makarova (Rusia), poziţia 26 în clasamentul mondial, după un meci care a durat o oră şi 22 de minute şi care a fost întrerupt de ploaie la 1-1 în setul al doilea.

Românca a jucat fără complexe în primul set, însă a avut ceva probleme după ce meciul a fost întrerupt mai bine de o oră din cauza ploii.

"În setul al doilea, la 1-1, s-a suspendat meciul pentru că venea ploaia. Am fost ceva mai emoţionată la reluare, de aceea am jucat mai lent", a declarat Simona Halep, care a trebuit să revină de la 4-2 pentru adversară.

Halep îşi continuă astfel seria de reuşite. Din luna iunie, românca a câştigat trei turnee, la Nurnberg, Hertogenbosch şi Budapesta, având până acum, în total, cinci turnee în care a atins semifinalele.

Simona va evolua în penultimul act al turneului împotriva învingătoarei dintre daneza Caroline Wozniacki, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 4, şi americanca Sloane Stephens, locul 17 WTA şi a şasea favorită.

Calificarea în semifinale este recompensată cu 200 de puncte WTA şi cu un premiu de 33.250 de dolari.

×
Subiecte în articol: simona halep