x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep: "Este cel mai bun meci din viaţa mea!"

Simona Halep: "Este cel mai bun meci din viaţa mea!"

01 Sep 2013   •   09:50
Simona Halep: "Este cel mai bun meci din viaţa mea!"
Sursa foto: EPA/PETER FOLEY

Jucătoarea româncă de tenis, Simona Halep, spune că a făcut cel mai bun meci al carierei împotriva rusoaicei Maria Kirilenko (favorita numărul 14), pe care a învins-o la US Open cu 6-1, 6-0, după un meci care a durat 52 de minute, asigurându-şi calificarea în optimile competiţiei, informează agerpres.ro.

"Este cel mai bun meci din viaţa mea. În acest moment, am mai multă încredere în mine şi sunt mai agresivă pe teren. Cred în mine, joc cu plăcere, trăiesc o perioadă incredibilă", a declarat Simona Halep, spusele sale fiind redate de agenţiile internaţionale de presă, între care şi France Presse, care îi dedică inclusiv comentariul zilei de la US Open, sub titlul "Kvitova, învinsă sever, Halep îşi continuă zborul".

"Într-un duel în sens unic, românca Halep (nr. 21), care va face în curând 22 de ani, aflată în plin elan al celor 4 titluri obţinute în această vară (pe trei suprafeţe diferite) în 7 turnee, a surclasat-o pe rusoaica Maria Kirilenko (nr. 14), 6-1, 6-0, în 51 de minute, punctând doar ea în ultimele 8 jocuri ale meciului, după ce a înlănţuit 18 puncte la rând, călare pe cele două seturi", subliniază comentatorul AFP, care reaminteşte că după eliminarea în primul tur la Roland Garros, românca s-a impus pe zgură la Nurnberg şi Budapesta, pe iarbă la 's-Hertogenbosch şi pe hard la New Haven, pentru a se căţăra pe cel mai bun loc din carieră - 19 WTA.

La câteva minute după încheierea meciului, Kirilenko şi-a arătat frustrarea pe Twitter faţă de controalele exagerate antidopaj din tenis.

"Nu pot decât să râd de jocul meu! Am fost la controlul antidopaj, ca şi cum aş fi putut lua ceva după acest 6-0! Sunt sătulă. De 1000 de ori dopaj, dopaj", a scris Kirilenko.

×
Subiecte în articol: simona halep us open