x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep va răspunde provocării Ice Bucket după turneul US Open: "Trebuie să am grijă să nu răcesc"

Simona Halep va răspunde provocării Ice Bucket după turneul US Open: "Trebuie să am grijă să nu răcesc"

24 Aug 2014   •   08:00
Simona Halep va răspunde provocării Ice Bucket după turneul US Open: "Trebuie să am grijă să nu răcesc"
Sursa foto: TANNEN MAURY/EPA

Simona Halep a promis că va răspunde provocării Ice Bucket după turneul US Open, asta după ce a fost provocată de directorul turneului BRD Năstase Țiriac, Cosmin Hodor.

"Mulțumesc, Cosmin Hodor, pentru nominalizarea la #IceBucketChallenge! Îmi cer scuze că nu o pot onora în 24 de ore, dar sunt exact înainte de turneu și trebuie să am grijă să nu răcesc. Promit să fie primul lucru pe care îl fac după ce termin! Îi provoc pe Dr. Irimia Ștefan, Marcel Pavel, George Cosac, Irina Begu și Virginia Ruzici!", a scris românca pe pagina ei de Facebook.

Simona Halep va evolua, în primul tur al US Open, împotriva jucătoarei Danielle Rose Collins, fără loc WTA. Cele două se vor confrunta pentru prima oară în carieră.

Conform tragerii la sorţi efectuate joi la New York şi analizelor specialiştilor, Simona Halep, care este din nou pe aceeaşi parte de tablou cu Maria Şarapova, o poate întâlni pe rusoaică (nr. 5) în sferturile de finală.

Principala favorită a competiţiei feminine, lidera clasamentului WTA, americanca Serena Williams va juca în primul tur cu compatrioata sa Taylor Townsend, iar favorita 3, Petra Kvitova (Cehia) o va avea adversară pe Kristina Mladonevic (Franţa).

Maria Şarapova joacă în turul întâi cu compatrioata sa Maria Kirilenko, aflată în prezent pe locul 113 în ierarhia mondială.

×