x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Simona Halep vizează un bonus de un milion de dolari la Indian Wells

Simona Halep vizează un bonus de un milion de dolari la Indian Wells

07 Mar 2018   •   09:42
Simona Halep vizează un bonus de un milion de dolari la Indian Wells

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, vizează câştigarea unui bonus de un milion de dolari la Indian Wells, oferit de organizatori pentru câştigătoarea ambelor titluri la turneul californian, la simplu şi dublu, potrivit site-ului WTA.

 

Halep, care anul acesta şi-a trecut în palmares primul său titlu WTA la dublu, alături de Irina Begu, la Shenzhen, este principala favorită la simplu, iar la dublu va juca din nou alături de Irina. Adversarele din primul tur vor fi Nicole Melichar (SUA) şi Kveta Peschke (Cehia).

În 2016, la Montreal, Halep a jucat finala de dublu alături de Monica Niculescu, fiind învinse în ultimul act de rusoaicele Elena Vesnina (campioana en titre la simplu la Indian Wells) şi Ekaterina Makarova, principalele favorite în proba de dublu la Indian Wells.

Monica Niculescu va fi a cincea favorită în proba de dublu a turneului californian alături de cehoaica Andrea Sestini Hlavackova, însă în prima rundă vor avea un meci foarte dificil contra surorilor cehe Karolina şi Kristyna Pliskova. Cele două surori au jucat ultima dată împreună în 2016, având un bilanţ de trei finale câştigate şi una pierdută împreună.

Alte două românce figurează pe tabloul de dublu, Raluca Olaru, care joacă alături de ucraineanca Olga Savciuk, împotriva perechii Katerina Bondarenko (Ucraina)/Aleksandra Krunic (Serbia), şi Mihaela Buzărnescu, ea continuând parteneriatul cu franţuzoaica Alize Cornet. Cele două vor avea un meci dificil în primul tur, contra perechii cehe Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cap de serie numărul şase. AGERPRES

×