x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Snooker: Patru legende vor susţine meciuri demonstrative la Bucureşti

Snooker: Patru legende vor susţine meciuri demonstrative la Bucureşti

02 Mar 2016   •   14:30
Snooker: Patru legende vor susţine meciuri demonstrative la Bucureşti

Ronnie O'Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White şi Mark Williams, patru legende ale snooker-ului mondial, vor susţine meciuri demonstrative la Circul Globus din Bucureşti, pe 2 şi 3 aprilie.

În noiembrie, Ronnie O'Sullivan l-a învins pe actualul campion mondial Stuart Bingham, într-un meci demonstrativ jucat tot la Circul Globus.

Ronnie O'Sullivan ''The Rocket'', devenit profesionist în 1992, pe când avea 16 ani, şi-a câştigat curând porecla graţie stilului sau rapid de joc. Pe 21 aprilie 1997 a făcut breakul maxim în numai 5 minute şi 20 de secunde. Ronnie O'Sullivan este cvintuplu campion mondial, deţine 6 titluri Masters şi 5 titluri în UK Championship.

Stephen Hendry, ''The King of Crucible'', deţinător al unui record de 7 titluri de campion mondial şi fost număr unu mondial timp de opt ani consecutiv, este şi posesorul recordului pentru câştigarea celor mai multe turnee cotate cu puncte (36) şi a realizat până în prezent peste 700 de break-uri de peste 100 de puncte.

La rândul său, Jimmy White ''The Whirlwind'', şi el participant la evenimentul ''Snooker Titans Trophy'', este de şase ori finalist la Campionatul Mondial, fiind şi primul jucător de mâna stânga care a realizat un break maxim în acest campionat. Deţinător de titluri în UK Championship, Masters şi Nations Cup şi de două ori câştigător al World Cup, respectiv British Open.

Mark Williams, ''The Welsh Potting Machine'', a cucerit două titluri de campion mondial şi a fost numărul unu mondial timp de trei sezoane. Este al treilea jucător după Steve Davis şi Stephen Hendry care câştigă toate cele turnee din Triple Crown într-un singur sezon.

Sunt prevăzute câte două meciuri pe zi, pe 2 aprilie, de la ora 17,30, şi pe 3 aprilie, de la ora 17,00, la Circul Globus din Bucureşti. Biletele sunt disponibile online şi în reţeaua Eventim. AGERPRES

×