x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Steaua şi Simona Halep, etaloanele sportive ale românilor

Steaua şi Simona Halep, etaloanele sportive ale românilor

17 Iul 2014   •   11:18
Steaua şi Simona Halep, etaloanele sportive ale românilor

Steaua Bucureşti este considerat de români clubul sportiv numărul 1 în ţară, iar jucătoarea de tenis Simona Halep este cea mai bună sportivă a României, conform unui sondaj QUDAL - QUalitymeDAL în România, efectuat în martie anul acesta, pe un eşantion on line de 1.200 de respondenţi.

Totodată, cetăţenii români consideră Barcelona ca fiind clubul sportiv numărul 1 în lume din punct de vedere al calităţii, iar fotbalistul argentinian Lionel Messi este considerat cel mai bun sportiv pe plan internaţional.

Sondajul QUDAL - QUalitymeDAL, efectuat de organizaţia elveţiană Icertias (www.icertias.com), măsoară exclusiv calitatea şi în special percepţia cetăţenilor, experienţa şi satisfacţia acestora referitor la anumite produse sau servicii, şi anume sportivi şi cluburi sportive, se arată într-un comunicat remis AGERPRES. Sondajul a fost efectuat printr-un chestionar web bazat pe metoda inovatoare deepma-cawi (conştientizare profundă - interviu web asistat de calculator), în rândul cetăţenilor cu vârsta de peste 15 ani, utilizatori de internet.

În anchetă, cetăţenii români au trebuit să răspundă care club sportiv, indiferent de sport, este, după părerea lor şi în conformitate cu experienţa şi percepţia lor, cel mai bun club sportiv. Majoritatea respondenţilor au răspuns la această întrebare cu FC Barcelona. Întrebaţi despre clubul sportiv din România nr. 1 în ceea ce priveşte calitatea, indiferent de sport, majoritatea au răspuns cu FC Steaua Bucureşti. Lionel Messi a obţinut majoritatea voturilor şi este astfel considerat ca numărul 1 la categoria "sportiv/sportivă de nivel internaţional", conform voturilor românilor. Simona Halep a câştigat în faţa altor adversari şi a fost identificată de români ca fiind cea mai bună sportivă a momentului.

×
Subiecte în articol: steaua simona halep etalon romani preferate