x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

09 Iun 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt
Sursa foto: VINCENT KESSLER/REUTERS

9 iunie 2009



FEDERER, CEL MAI BUN
Roger Federer (foto) a câştigat pentru prima oară în carieră turneul de la Roland Garros, după ce l-a învins în finală pe suedezul Robin Soderling cu 6-1, 7-6, 6-4. "Am realizat mai mult decât mi-am imaginat vreodată. Să cuceresc 14 titluri de Grand Slam este ceva magic", a declarat elveţianul, care a egalat recordul de victorii în turneele de Grand Slam deţinut de Pete Sampras. "Federer nu este doar cel mai bun jucător din toate timpurile, ci este imaginea sportului său", a scris cotidianul elveţian Le Matin.

LUCESCU, LA LAZIO?

Mircea Lucescu se află în atenţia echipei Lazio Roma, care a rămas ieri fără antrenor după demisia lui Delio Rossi. Potrivit presei peninsulare, "Il Luce" a fost la sfârşitul săptămânii trecute în Italia, la meciul Empoli - Brescia, şi este posibil să fi fost deja contactat de preşedintele lazial Claudio Lotito. "Eu la Lazio? Este doar o invenţie. Nu m-a contactat nimeni. Mai am contract cu Şahtior până în 2011 şi vreau să rămân aici", a spus Mircea Lucescu.

TAMAŞ, SCOS DIN LOT
Preşedintele dinamovist Nicolae Badea a anunţat că fundaşul Gabriel Tamaş a fost exclus din lot, deoarece a lipsit de la antrenamentul de duminică, pe motiv că nu s-a trezit la timp. "Lui Tamaş îi expiră împrumutul de la Auxerre. În condiţiile în care nu a luat parte la antrenament, s-a considerat că nu mai este oportună prezenţa lui în lotul care se pregăteşte pentru meciul cu FC Argeş", a spus Badea.

×
Subiecte în articol: jo 2008