x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tenis: Alexander Zverev, calificare cu emoţii în optimile de finală la Roland Garros

Tenis: Alexander Zverev, calificare cu emoţii în optimile de finală la Roland Garros

01 Iun 2019   •   17:40
Tenis: Alexander Zverev, calificare cu emoţii în optimile de finală la Roland Garros

Tenismanul german Alexander Zverev, numărul 5 mondial, s-a calificat cu emoţii în optimile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, învingându-l greu în cinci seturi, 6-4, 6-2, 4-6, 1-6, 6-2, pe sârbul Dusan Lajovic, într-o partidă disputată sâmbătă în capitala Franţei.

Zverev (22 ani) s-a impus după ceva mai mult de trei ore de joc, iar în turul următor îl va înfrunta pe italianul Fabio Fognini (locul 12 ATP), care a trecut în patru seturi, 7-6 (7/5), 6-4, 4-6, 6-1, de spaniolul Roberto Bautista Agut (nr.21).

Tot sâmbătă, o altă vedetă în devenire a tenisului mondial, grecul Stefanos Tsitsipas, ocupantul locului al şaselea în ierarhia ATP, a acces pentru prima oară în optimi la Roland Garros, graţie victoriei cu 7-5, 6-3, 6-7 (5-7), 7-6 (8-6) în faţa sârbului Filip Krajinovic.

Următorul adversar al jucătorului elen va fi elveţianul Stan Wawrinka, campion pe zgura pariziană în urmă cu patru ani, care l-a eliminat la rândul său pe bulgarul Grigor Dimitrov, de care a dispus cu 7-6 (5), 7-6 (4), 7-6 (8). 

Meciurile Tsitsipas - Krajinovic şi Wawrinka - Dimitrov au oprite vineri seara, din cauza întunericului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tenis zverev roland garros