x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tenis: Bianca Andreescu a declarat forfait pentru turneul de la Charleston (SUA)

Tenis: Bianca Andreescu a declarat forfait pentru turneul de la Charleston (SUA)

27 Mar 2019   •   20:15
Tenis: Bianca Andreescu a declarat forfait pentru turneul de la Charleston (SUA)
Sursa foto: https://flickr.com/photos/16732597@N07/36183654685

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (24 WTA) a declarat forfait pentru turneul de tenis de la Charleston (SUA), competiţie pe zgură care urmează să se desfăşoare în perioada 1-7 aprilie, scrie L'Equipe.

Andreescu a abandonat luni în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Miami (Florida), competiţie de categoria WTA Premier Mandatory, dotată cu premii totale în valoare de 9.035.428 dolari.

Canadianca, în vârstă de 18 ani, a acuzat probleme la umărul drept, care s-au agravat în cursul meciului cu estoniana Anett Kontaveit.

"Am încercat să primesc cât mai mult tratament posibil şi credeam că totul va decurge bine, însă cu toate acestea situaţia s-a înrăutăţit pe parcursul jocului. Am disputat foarte multe meciuri în ultima perioadă şi cred că este doar un mod prin care corpul meu îmi transmite că a fost de ajuns. Fizioterapeuţii şi medicul mi-au spus că nu este nimic grav, însă durerea este acolo şi nu mai puteam continua", a declarat atunci Andreescu, care a câştigat săptămâna trecută, spre surpriza generală, turneul de la Indian Wells.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: bianca andreescu Charleston sua forfait