x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tenis: O jucătoare din top 5 nu va participa la turneul WTA de la Birmingham

Tenis: O jucătoare din top 5 nu va participa la turneul WTA de la Birmingham

12 Iun 2019   •   19:45
Tenis: O jucătoare din top 5 nu va participa la turneul WTA de la Birmingham

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, locul 5 în ierarhia internaţională, nu va participa la turneul WTA de la Birmingham (Anglia), care va avea loc între 17 şi 23 iunie, au anunţat organizatorii, potrivit Reuters.

Conform sursei, Kvitova trebuie să-şi continue recuperarea după accidentarea care a forţat-o să lipsească şi de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Jucătoarea din Cehia a câştigat la Birmingham în 2017, la scurt timp după ce a revenit pe teren în urma atacului cu cuţit căruia i-a căzut victimă şi care a fost foarte aproape să-i încheie cariera, iar apoi a obţinut trofeul şi în 2018.

''Din păcate, Birmingham vine prea devreme, însă muncesc din greu pentru a putea reveni cât mai curând posibil. Bineînţeles, vreau să particip la Wimbledon (1-14 iulie)'', a scris Kvitova, 29 ani, pe contul său de Twitter.

Ea nu a putut participa la turneul parizian din cauza unei rupturi musculare la antebraţul stâng.

De asemenea, organizatorii au menţionat că de la Birmingham va lipsi şi americanca Madison Keys (17 WTA), tot din cauza unei accidentări.

La turneul de pe iarba engleză va fi prezentă românca Mihaela Buzărnescu (40 WTA), conform listei participantelor dată publicităţii de organizatori.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: petra kvitova wta birmingham