x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Tenismena, Monica Niculescu, în ultimul tur al calificărilor la Shenzhen (WTA)

Tenismena, Monica Niculescu, în ultimul tur al calificărilor la Shenzhen (WTA)

29 Dec 2018   •   12:00
Tenismena, Monica Niculescu, în ultimul tur al calificărilor la Shenzhen (WTA)

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu o va întâlni pe japoneza Nao Hibino în ultima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 750.000 dolari.

Niculescu (31 ani, 99 WTA) a dispus în prima rundă preliminară de rusoaica Irina Hromaceva (23 ani, 135 WTA), cu 6-0, 6-3, sâmbătă, în doar 58 de minute.

Hibino (24 ani, 113 WTA) s-a impus şi ea în faţa unei reprezentante a Rusiei, Natalia Vihlianţeva, cu 6-2, 6-2.

Monica Niculescu şi Nao Hibino s-au înfruntat o singură dată în circuit, în 2017, la Washington, când românca a câştigat în primul tur cu 6-3, 2-6, 7-6 (7).

În alt meci din primul tur al calificărilor la Shenzhen, Irina Maria Bara (23 ani, 155 WTA) a fost învinsă de sârboaica Ivana Jorovic (21 ani, 131 WTA), cu 7-5, 6-4.

Pe tabloul principal de simplu au intrat direct Irina Begu, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea. Begu va înfrunta o adversară venită din calificări, Ana Bogdan va avea meci greu cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova (duel în premieră), iar Sorana Cîrstea va juca în prima rundă cu poloneza Magda Linette (1-1 la meciurile directe).

La dublu, Begu va face cuplu cu chinezoaica Saisai Zheng, urmând să joace contra perechii chineze Yafan Wang/Shuai Zhang, Bara va juca alături de Oksana Kalaşnikova (Georgia), contra cuplului Danka Kovinic (Muntenegru)/Iana Sizikova (Rusia), iar Sorana Cîrstea şi letona Jelena Ostaopenko vor da replica perechii Ying-Ying Duan (China)/Renata Voracova (Cehia).

La ediţia din 2018 a turneului de la Shenzhen, Simona Halep a cucerit titlul la simplu şi la dublu, alături de Irina Begu.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: monica niculescu