x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Timişoara, capitala voleiului pe plajă

Timişoara, capitala voleiului pe plajă

08 Iun 2016   •   16:00
Timişoara, capitala voleiului pe plajă

Au mai rămas patru săptămâni până la startul celei mai importante competiții de volei pe plajă găzduită vreodată de țara noastră. Pe lista CEV s-au înscris până acum 58 de echipe, dintre care 3 din România.

Urmează ca, în funcție de punctajul fiecărei țări, reprezentanții forului internațional să stabilească componența finală a tabloului principal. Voleiul pe plajă se joacă în echipe de doi şi este unul dintre cele mai spectaculoase sporturi. În plus, jucătoarele sunt considerate printre cele mai atrăgătoare femei din lume.


”Cu siguranță va fi o competiție spectaculoasă. Echipe puternice și-au anunțat prezența, astfel că vom avea parte de un volei de calitate. Îi așteptăm pe toți cei care apreciază acest sport să ni se alăture în perioada 6-9 iulie. Am pregătit multe surprize pentru participanți, dar le vom face publice în momentul potrivit”, a spus Horia Cardoș, președintele clubului UVT Agroland și membru în Consiliul Director al Federației Române de Volei.


CEV Satellite 2016 se va desfășura pe plaja amenajată în Parcul Rozelor din Timișoara, în perioada 6-9 iulie. Competiția are premii totale în valoare de 7500 de euro și este găzduită pentru a doua oară consecutiv de orașul timişean. CEV Satellite este organizat de Confederația Europeană de Volei și  Federația Română de Volei cu sprijinul UVT Agroland și a Consiliului Local Timișoara.


România va avea trei echipe înscrise în această competiție, compuse din :


1.    Adriana Melniciuc / Diana Tătaru
2.    Florina Murariu / Sorina Miclăuș
3.    Ioana Ordean / Angelica Podină


Primele două formații sunt calificate direct pe tabloul principal al competiției, în vreme ce cuplul Ordean/Podină va începe lupta în faza calificărilor.

 

×
Subiecte în articol: volei pe plaja timisoara sport