x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Transfer BOMBĂ făcut de CSM București pentru sezonul viitor. Căpitanul selecţionatei Franţei va veni în România

Transfer BOMBĂ făcut de CSM București pentru sezonul viitor. Căpitanul selecţionatei Franţei va veni în România

18 Feb 2020   •   17:45
Transfer BOMBĂ făcut de CSM București pentru sezonul viitor. Căpitanul selecţionatei Franţei va veni în România
Sursa foto: Wikimedia Commons

Căpitanul selecţionatei de handbal feminin a Franţei, Siraba Dembele, se va despărţi la finalul acestui sezon de echipa Toulon, urmând să semneze cu formaţia CSM Bucureşti, în vara acestui an, anunţă cotidianul L'Equipe.

Siraba Dembele-Pavlovic, în vârstă de 33 ani, campioană mondială (2017) şi europeană (2018), cu naţionala franceză, a devenit mama unor gemeni în noiembrie 2019. Ea nu a mai jucat de la începutul lunii aprilie a anului trecut, iar acum a revenit la antrenamente cu obiectivul de a-şi recăpăta locul în naţionala Franţei în vederea Jocurilor Olimpice de la Tokyo (24 iulie - 9 august).

După JO 2020, extrema stânga se va despărţi de Toulon, deşi este legată prin contract de această formaţie până în 2021, urmând să semneze cu CSM Bucureşti, campioana Europei în 2018 şi una dintre forţele continentului, subliniază L'Equipe.

Dembele a mai jucat în străinătate în Danemarca (Randers, 2012-2013), Macedonia (Vardar Skopje, 2013-2016) şi Rusia (Rostov, 2016-2018).

Toulon a găsit deja o înlocuitoare pentru Siraba Dembele, în persoana jucătoarei Marine Dupuis (27 ani), de la formaţia ES Besancon, care a semnat pe două sezoane.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Siraba Dembele