x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul ATP de la Vina del Mar: Florin Mergea şi Oliver Marach au câştigat finala probei de dublu!

Turneul ATP de la Vina del Mar: Florin Mergea şi Oliver Marach au câştigat finala probei de dublu!

09 Feb 2014   •   09:10
Turneul ATP de la Vina del Mar: Florin Mergea şi Oliver Marach au câştigat finala probei de dublu!
Sursa foto: doartenis.ro

Perechea formată din tenismanul român Florin Mergea şi austriacul Oliver Marach a câştigat proba de dublu a turneului ATP de la Vina del Mar (Chile), dotat cu premii în valoare de 426.605 dolari, învingând în finală, cu 6-3, 6-4, cuplul columbian Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, favoriţii nr. 2.

Mergea şi Marach, care au disputat cu această ocazie prima lor finală împreună, au fost recompensaţi cu un cec în valoare de 23.500 dolari şi 250 de puncte ATP pentru acest succes.

Până la turneul din Chile, românul avea un singur titlu ATP la dublu în palmares, cucerit anul trecut la Viena, alături de cehul Lukas Rosol, în timp ce Marach obţinuse nu mai puţin de 12 victorii, cu diferiţi parteneri.

Finala probei de simplu de la Vina del Mar se va disputa duminică între italianul Fabio Fognini şi argentinianul Leonardo Mayer.

Fognini, numărul 15 mondial şi principalul favorit al competiţiei, a dispus în trei seturi, 6-4, 1-6, 7-6 (5) de spaniolul Nicolas Almagro, cap de serie nr.3, în timp ce Mayer (locul 91 ATP) l-a avut ca adversar în cealaltă semifinală pe columbianul Santiago Giraldo, în faţa căruia s-a impus cu 7-6 (2), 6-3.

×