x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul Campionilor. Nadal: "Nu am făcut un meci rău, dar mi-a lipsit constanţa"

Turneul Campionilor. Nadal: "Nu am făcut un meci rău, dar mi-a lipsit constanţa"

12 Noi 2013   •   10:48
Turneul Campionilor. Nadal: "Nu am făcut un meci rău, dar mi-a lipsit constanţa"

"Nu am făcut un meci rău, dar mi-a lipsit constanța", a declarat spaniolul Rafael Nadal după ce a pierdut finala Turneului Campionilor în fața sârbului Novak Djokovic (3-6, 4-6), luni seara, la Londra.

"În privința jocului în sine, am fost aproape la același nivel. Dar la serviciu, absolut deloc. El a servit mai bine, nu eu, iar asta a făcut diferența. Nu am făcut un meci rău, dar mi-a lipsit constanța. În rest, am fost pe aproape. Mi-a lipsit șansa la finalul primului set. Dar, în orice caz, el a jucat mai bine decât mine și nu pot decât să-l felicit,'' a afirmat ibericul, potrivit Agerpres.

''Faptul că am pierdut nu schimbă cu nimic cariera mea. Eu accept în general bine înfrângerile, nu sunt foarte decepționat, cu atât mai mult cu cât nu eram favoritul pentru acest meci. Sper să fiu pregătit pentru Openul Australiei ca să-mi iau revanșa'', a mai spus Nadal.

Tenismanul spaniol a mai spus că ''este incredibil că am jucat deja de 39 de ori unul împotriva celuilalt. Acest lucru reprezintă un moment special în istoria tenisului. Nu știu însă câți ani va mai dura acest lucru. Sper doar să fiu sănătos pentru a rămâne competitiv".

×