x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul de la Dubai. Tecău şi Rojer, calificaţi în semifinalele

Turneul de la Dubai. Tecău şi Rojer, calificaţi în semifinalele

26 Feb 2015   •   15:44
Turneul de la Dubai. Tecău şi Rojer, calificaţi în semifinalele

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, azi, în semifinalele probei de dublu la Dubai (ATP), turneu dotat cu premii totale de 2.082.605 dolari, grație victoriei cu 4-6, 7-5, 10-7 în fața cuplului Robert Lindstedt (Suedia)/Marcin Matkowski (Polonia).  Tecău și Rojer s-au impus într-o oră și 24 de minute, acesta fiind al treilea lor succes în fața cuplului suedezo-polonez, pe care l-au mai învins la începutul lunii, cu 6-2, 7-5, în optimile turneului de la Rotterdam (câștigat ulterior), și la începutul anului, în semifinale la Sydney, cu 6-3, 3-6, 10-8, conform Agerpres.

Horia Tecău l-a învins pe Lindstedt de cinci ori în ultimele șase confruntări: anul trecut la Shenzhen (Lindstedt l-a avut ca partener pe Colin Fleming), cu 6-2, 6-1, la Mastersul de la Paris-Bercy (Lindstedt a jucat alături de Lukasz Kubot), cu 7-6(3), 3-6, 10-5, anul acesta la Sydney, Rotterdam și Dubai. Suedezul s-a impus la Turneul Campionilor de la Londra (alături de Kubot), cu 6-4, 7-6 (4).

Perechea româno-olandeză, a doua favorită la Dubai, și-a asigurat un cec de 31.730 dolari și 180 de puncte ATP, iar în ultimul act va da piept cu învingătorii din meciul Jamie Murray (Marea Britanie)/John Peers (Australia) — Rohan Bopanna (India)/Daniel Nestor (Canada), cap de serie nr. 4.

Tot joi, în sferturi, cuplul româno-britanic Florin Mergea/Dominic Inglot va înfrunta principalii favoriți ai probei, americanii Bob și Mike Bryan, liderii mondiali.






×