x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi TENIS | Turneul de la Madrid. Halep, Dulgheru și Begu și-au aflat adversarele

TENIS | Turneul de la Madrid. Halep, Dulgheru și Begu și-au aflat adversarele

de Dragoş Tănase    |    01 Mai 2015   •   14:23
TENIS | Turneul de la Madrid. Halep, Dulgheru și Begu și-au aflat adversarele
Sursa foto: Simona HALEP

Simona Halep și-a aflat, astăzi, adversara din primul tur în turneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac. La fel și jucătoarele noastre Alexandra Dulgheru și Irina Begu.

Astfel, Simona Halep, numărul 2 WTA o va întâlni pe franțuzoaica Alize Cornet, 25 de ani, locul 28 WTA, potrivit gsp.ro.

Cele două s-au mai întâlnit de trei ori până acum, însă Cornet se află în avantaj. Simona Halep s-a impus într-un meci, dar le-a pierdut pe celelalte două.

Dacă va trece de Alize Cornet, Halep va juca în turul 2 cu învingătoarea dintre Monica Puig și Roberta Vinci, iar în turul 3 ar putea da peste Lucie Safarova sau Camila Giorgi. Simona Halep se află în jumătatea inferioară a tabloului și ar putea s-o întîlnească pe Șarapova în semifinale. Vezi aici un interviu cu Simona Halep despre pasiuni ascunse şi gesturi inedite!

Alexandra Dulgheru (69 WTA) o va întâlni pe Ana Ivanovici, ocupanta locului 7 WTA și una dintre favoritele turneului. Cele două s-au mai întîlnit o singură, în 2013, la US Open. Atunci sîrboaica s-a impus clar, scor 6-2, 6-1.

Și Irina Begu este pe tabloul principal la Madrid. Românca, locul 33 WTA o va întîlni pe Karumi Nara, locul 52 WTA.

×