x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul de la Wimbledon ar putea fi amânat din cauza pandemiei cu coronavirus

Turneul de la Wimbledon ar putea fi amânat din cauza pandemiei cu coronavirus

30 Mar 2020   •   10:51
Turneul de la Wimbledon ar putea fi amânat din cauza pandemiei cu coronavirus

Turneul de la Wimbledon va fi amânat din cauza pandemiei de coronavirus, a declarat vicepreşedintele Federaţiei germane de tenis (DTB), Dirk Hordorff, citat de Reuters. Anunțul oficial va fi făcut în această săptămână. Turneul ar fi trebuit să aibă loc în perioada 29 iunie - 12 iulie. 

"Wimbledonul a anunţat că vor avea miercuri o reuniune a consiliului său de administraţie, în cadrul căreia va fi luată decizia finală", a declarat Hordorff într-un interviu pentru Sky Sports.

"Sunt implicat în organismele ATP ŞI WTA. Decizia necesară a fost deja luată, iar Wimbledonul va decide miercuri anularea turneului. Nu există niciun dubiu în această privinţă. Este un lucru necesar în situaţia actuală. Este complet nerealist să ne imaginăm că, în condiţiile actualelor restricţii de călătorie, ar putea avea loc un turneu internaţional de tenis, la care ar urma să vină sute de mii de oameni din toate colţurile lumii'', a subliniat acesta.

"Este complet nerealist să ne imaginăm că, în condiţiile actualelor restricţii de călătorie, ar putea avea loc un turneu internaţional de tenis, la care ar urma să vină sute de mii de oameni din toate colţurile lumii.", a mai spus oficialul german.

Simona Halep este deţinătoarea titlului în proba de simplu feminin la Wimbledon, după ce a învins-o în finala de anul trecut pe Serena Williams, cu 6-2, 6-2.

 

×
Subiecte în articol: tenis wimbledon