x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul de tenis Rogers Cup a fost anulat. Când va fi reprogramată competiția feminină

Turneul de tenis Rogers Cup a fost anulat. Când va fi reprogramată competiția feminină

12 Apr 2020   •   12:49
Turneul de tenis Rogers Cup a fost anulat. Când va fi reprogramată competiția feminină

Turneul Rogers Cup, secţiunea feminină, a fost anulat, din cauza pandemiei de coronavirus, şi se va juca în 2021, transmite WTA. Competiția era programată să se desfășoare în perioada 7 - 16 august.

După Wimbledon, un alt turneu a fost anulat în 2020. Competiţia de la Montreal, Rogers Cup, secţiunea feminină, programată în perioada 7 - 16 august, nu se va mai juca în această vară. 

Hotărârea de a muta turneul Rogers Cup în 2021 a fost luată după ce Guvernul din Quebec a interzis desfăşurarea tuturor evenimentelor până la finalul verii, 31 august 2020.

Turneul de la Rogers Cup din 2019 a fost câştigat de jucătoarea din Canada de origine română, Bianca Andreescu, care s-a impus în finală în faţa tenismenei americane, Serena Williams, deţinătoarea a trei titluri la competiţia de la Montreal.

Simona Halep a câştigat de două ori titlul în Canada. În 2016, după finala cu Madison Keys, şi în 2018, în faţa tenismenei Sloane Stephens.

Până în acest moment nu a fost luată nicio decizie în ceea ce priveşte turneul de pe tabloul masculin, care ar trebui să aibă loc la Toronto.

Mediafax

×
Subiecte în articol: tenis rogers cup