x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turul Franţei 2011: Contador se odihneşte

Turul Franţei 2011: Contador se odihneşte

de Sorin Anghel    |    27 Iun 2011   •   11:07
Turul Franţei  2011: Contador se odihneşte

Week-end-ul ce tocmai a trecut a fost unul in care s-au desfasurat campionatele nationale de ciclism ale multor tari din Europa Centrala si de Vest.

Desi multa lume crede ca Andy Schleck are o echipa slaba acum, rezultatele obtinute de Leopard – Trek in ultimele zile ii dau sperante rutierului din Luxemburg. Franck Schleck, Fabian Cancellara si Robert Wagner au castigat medaliile de aur la "nationalele" tarilor din care provin.

Alberto Contador, considerat drept marele favorit al Turului Frantei, a castigat medalia de argint in proba de sosea desfasurata la "nationalele" Spaniei. Rutierul de la Saxo Bank s-a declarat multumit, anuntand ca pana sambata, cand incepe Marea Bucla, nu va face altceva decat sa se odihneasca.

"Acest rezultat ma face fericit deoarece am inceput sa am din nou putere in picioare. Nu a fost o cursa grea, desi am pedalat 210 kilometri si a fost foarte cald", a declarat ibericul. Castigator de trei ori al Turului Frantei, Alberto Contador sustine ca nu se pot trage concluzii cu privire la forma sa dupa rezultate de la "nationalele" Spaniei.

×
Subiecte în articol: ciclism contador turul frantei sporturi