x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turul Franţei 2012: Frank Schleck are probleme la RadioShack

Turul Franţei 2012: Frank Schleck are probleme la RadioShack

de Sorin Anghel    |    03 Iul 2012   •   08:06
Turul Franţei 2012: Frank Schleck are probleme la RadioShack

Frank Schleck a anuntat inca de la inceputul competitiei ca nu se simte tocmai bine. De vina nu este doar forma sa sportiva, ci si problemele pe care le are cu cei de la RadioShack. Conducatorii echipei i-au reprosat ca a abandonat foarte usor Turul Italiei. In plus, acestora nu le-a picat tocmai bine faptul ca Andy Schleck, fratele lui Frank, nu a venit anul acesta in Marea Bucla. Schleck cel mic a pus absenta sa pe seama unor probleme de natura medicala, dar sunt zvonuri potrivit carora luxemburghezul a preferat sa se odihneasca pentru Turul Spaniei, acolo unde va avea ocazia sa se dueleze cu Alberto Contador.

In aceste conditii, Frank Schleck are o misiune destul de dificila in Hexagon. El isi doreste o clasare cat mai buna, astfel incat sa linisteasca apele la RadioShack. "Sunt foarte concentrat pe ceea ce fac in fiecare zi. Inca mai am dureri dupa ce am cazut in Turul Italiei, dar sper sa scap de ele mai tarziu', spune rutierul. In varsta de 32 de ani, Schleck nu este deloc favorizat de traseul din acest an al Marii Bucle. "Eu trebuie sa vad ce este de facut pe traseu. Muntii sunt intotdeauna grei, chiar daca anul acesta nu vor fi catarari lungi. Eu trebuie sa atac. Acolo sunt cele mai mari oportunitati. Mi-ar fi placut sa fie si Andy in Turul Frantei. Avem o echipa buna anul acesta, colaboram bine. Chris Horner m-a ajutat sa fii pe pozitia buna in care ma aflu acum', a spus Frank Schleck.

Rutierul a negat ca el sI fratele sau ar vrea sa paraseasca RadioShack la finalul acestui an pentru o echipa din Germania. "Avem contract pana in 2014. Noi ne-am respectat intotdeauna intelegerile pe care le-am semnat', a precizat rutierul. Nemtii care vor sa-I transfere pe fratii Schleck sunt dispusI chiar sa achite o suma pentru rezilierea contractelor pe care cei doi rutieri le au cu americanii de la RadioShack.

×