x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turul Franţei: Alianţa spaniolă

Turul Franţei: Alianţa spaniolă

de Sorin Anghel    |    21 Iul 2011   •   09:59

E clar! Samuel Sanchez sI Alberto Contador lucreaza impreuna. Imediat dupa ce au trecut linia de sosire la Pinerolo, cei doi spanioli si-au dat mana in semn de multumire. In ultimele doua etape din Marea Bucla, rutierii din Spania au atacat impreuna. "Am vorbit in timpul cursei sa mergem in fata atunci cand incepe coborarea. Imi pare rau ca linia de sosire nu a fost mai aproape de locul in care se termina panta', a spus Samuel Sanchez.

Contador a confirmat si el alianta cu rutierul pe care l-a ajutat la Jocurile Olimpice de la Beijing. "Intotdeauna mi-am cautat aliati in cursa. Sanchez este foarte puternic. Noi doi avem un interes comun', a comentat Contador. "Pistolarul' isi doreste tricoul galben, in vreme ce rutierul de la Euskaltel vrea doar un loc pe podium.

Cei doi spanioli au de recuperat circa trei minute fata de liderul clasamentului general, francezul Thomas Voeckler. "Contador este din nou puternic si va exploda. Eu il voi urma de fiecare data. La Gap mi-a cerut sa-l urmez pe coborare si recunosc ca nu m-am simtit foarte bine cand am luat-o la vale. El m-a incurajat insa si totul a iesit foarte bine', a povestit Sanchez.

×
Subiecte în articol: turul frantei 2011