x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turul Franţei: Cavendish zâmbeşte din nou!

Turul Franţei: Cavendish zâmbeşte din nou!

de Sorin Anghel    |    20 Iul 2012   •   17:19
Turul Franţei: Cavendish zâmbeşte din nou!

Chiar daca Bradley Wiggins si-a adjudecat deja tricoul galben, suspansul continua in Turul Frantei. Mark Cavendish a triumfat la Brive-la-Gaillarde, aceasta fiind cea de-a doua etapa castigata anul acesta de catre rutierul de la Sky. Victoria britanicului s-a produs la capatul unei etape la care a asistat si Francois Hollande, presedintele Frantei.

Pentru cei care n-au reusit mare lucru in editia din acest an a Marii Bucle, etapa de astazi a reprezentat ocazia perfecta pentru spalarea tuturor pacatelor. Toate sperantele oamenilor care au pedalat in gol pana acum au fost spulberata insa de catre campionul mondial Mark Cavendish. Britanicul a reusit un sprint nimicitor inaintea liniei de sosire. Coechipierii sai, Edvald Boasson Hagen si Bradle Wiggins, au muncit alaturi de cel mai bun sprinter din lume. Daca Sky va continua sa lucreze la fel de bine si la Paris, Cavendish va putea castiga si pe Champs-Elysees.

Cursa de astazi a avut si un moment tragi-comic. Un caine mare cat un vitel a sarit in fata rutierilor, Gilbert, Menchov, Farrar si Vichot tragand o sperietura zdravana. Gilbert a fost atat de nervos incat a vrut sa-l bata pe proprietarul cainelui.
Maine are loc etapa cu numarul 19. Rutierii vor avea parte de un contra-timp individual, de la Bonneval la Chartes, pe o distanta de 53,5 kilometri.

×