x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turul Franţei: Hushovd, tot în galben

Turul Franţei: Hushovd, tot în galben

de Sorin Anghel    |    06 Iul 2011   •   06:49
Turul Franţei: Hushovd, tot în galben

Cadel Evans, invingator in etapa a 4-a, este rutier mare. Cu 20 de kilometri inaintea finish-ului de la Mur-de-Bretagne, australianul a fost nevoit sa-si schimbe bicicleta. Victoria la mustata in fata lui Alberto Contador n-a fost insa suficienta pentru a-i aduce tricoul galben deoarece Thor Hushovd a fost inregistrat cu acelasi timp ca al australianului. Astfel, pentru a treia zi consecutiv, norvegianul si-a pastrat pozitia de lider al clasamentului general.

Daca Contador s-a aratat consternat de faptul ca a ratat victoria de etapa, Evans a fost surprins de faptul ca Hushovd n-a cedat pe catararea de doi kilometri din finalul traseului.

"Chiar nu-mi vine sa cred ca am reusit sa stau langa Contador sI Cadel Evans. Tricoul galben imi ofera o motivatie suplimentara. Sper sa-l pastrez cat mai mult. Acesta este obiectivul meu de acum inainte', a declarat Hushovd. Rezultatele din primele etape ale Marii Bucle au declansat bucuria la Garmin – Cervelo. Managerul Lionel Marie a recunoscut ca a petrecut impreuna cu oamenii sai.

CLASAMENT GENERAL

Thor Hushovd

Cadel Evans 00’01'

Franck Schleck 00’04'

David Millar 00’08'

Andreas Kloden 00’10'

Bradley Wiggins 00’10'

Geraint Thomas 00’12'

Edvald Hagen 00’12'

Andy Schleck 00’12'

Jakob Fuglsang 00’12'

×