x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turul Franţei: Riis: "Contador îşi revine"

Turul Franţei: Riis: "Contador îşi revine"

de Sorin Anghel    |    17 Iul 2011   •   09:26

La Plateau de Beille, Alberto Contador a trecut din nou cu intarziere linia de sosire. De data aceasta a fost doar la doua secunde in spatele lui Andy Schleck. Bjarne Riis, managerul lui Saxo Bank, echipa pentru care pedaleaza rutierul spaniol, crede ca "Pistolarul' nu a pierdut mult timp in clasamentul general si are incredere ca in Alpi situatia din clasamentul general va fi cu totul alta.

"Nu a fost ceea ce ne asteptam noi, dar toata lumea trebuie sa recunoasca ca nu a iesit asa cum trebuie. A fost o surpriza pentru toata lumea ceea ce s-a intamplat la Plateau de Beille. Toti favoritii au raspuns bine. Alberto Contador s-a prezentat bine, se vede ca face progrese, in vreme ce rivalii sai au ramas la acelasi nivel ca la Luz Ardiden. Chiar daca a pierdut doua secunde, el ramane in lupta pentru tricoul galben. Genunchiul sau este din ce in ce mai bine', a declarat Riis.

Impresia generala este ca spaniolul nu are prospetime. Lucru care poate fi explicat prin faptul ca rutierul lui Saxo Bank a consumat foarte energie anul acesta in Italia, atunci cand a castigat Il Giro. Asta spre deosebire de rivalii sai de acum, care nu au facut altceva in ultimele 12 luni decat sa se pregateasca pentru Turul Frantei.

×
Subiecte în articol: turul frantei 2011