x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turul Spaniei: Daniel Martin a lovit în munte!

Turul Spaniei: Daniel Martin a lovit în munte!

de Sorin Anghel    |    28 Aug 2011   •   16:04
Turul Spaniei: Daniel Martin a lovit în munte!
ETAPA A 9-A
Prima parte din Turul Spaniei este incheiata. S-a pedalat in ritm alert pe o caldura insuportabila. Vuelta nu se mai bucura de succesul mare care a facut-o sa fie comparata cu Il Giro si Tour de France.

Astazi, in runda a noua, s-a pedalat de la Villacastin pana la Sierra de Bejar – La Covatilla, pe o distanta de 183 de kilometri. Bejar este un oras inconjurat de cateva sate spectaculoase, prin care merita sa te plimbi pentru e te bucura de un peisaj cu multa verdeata. Locul este unul marcat de momente istorice, fiind pozitionat intr-un loc strategic.

Finalul cursei de astazi a fost unul infernal. O catarare foarte grea, unde plutonul s-a rupt, astfel ca rutierii care au avut forta in picioare au incercat sa ia puncteze decisiv. Atacurile au dinamitat cursa, tensiunea fiind una destul de mare. Pana la urma, Daniel Martin, de la Garmin, a trecut primul linia de sosire, atacul sau furibund din final fiind decisiv. In clasamentul general, lider este Bauke Mollemo, de la Rabobank, care este cu o secunda in fata lui Joaquim Rodriguez.

×
Subiecte în articol: turul spaniei 2011