x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Un celebru tenismen a anunțat revenirea în competiții abia în 2021

Un celebru tenismen a anunțat revenirea în competiții abia în 2021

10 Iun 2020   •   11:27
Un celebru tenismen a anunțat revenirea în competiții abia în 2021

Celebrul tenismen elvețian, Roger Federer, a anunţat că nu va mai participa la competiții până în 2021 din cauza unei noi intervenţii chirurgicale la genunchiul drept, transmite Reuters. Acesta deține recordul mondial, cu 20 de victorii în Marele Șlem.

El a acuzat probleme la genunchi în timpul Openului Australiei 2020, unde a ajuns în semifinale, fiind eliminat de sârbul Novak Djokovic, care a cucerit ulterior trofeul. Federer nu a mai participat de atunci la nicio competiţie.

Acesta s-a operat la genunchiul drept în luna februarie, însă a fost nevoie de o altă procedură chirurgicală, după ce a acuzat probleme în timpul procesului de recuperare în urma intervenţiei iniţiale.

Elveţianul, care va împlini 39 de ani în luna august, a precizat, pe Twitter, că are acum nevoie de timp a se pute recupera complet.

"Îmi vor lipsi foarte mult fanii şi turneele şi sunt nerăbdător să-i revăd pe toţi, la începutul sezonului 2021", a mai precizat Roger Federer, care a vrut iniţial să revină cu ocazia sezonului pe iarbă din acest an

×
Subiecte în articol: tenis roger federer