x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Un nou președinte în fruntea Clubului Sportiv Dinamo

Un nou președinte în fruntea Clubului Sportiv Dinamo

22 Iun 2020   •   14:21
Un nou președinte în fruntea Clubului Sportiv Dinamo

Clubul Sportiv Dinamo a anunţat un nou președinte pentru următoarele 3 luni, în persoana subcomisarului de poliție, Ionut Adrian Popa. 

"Începând cu data de 19 iunie 2020, subcomisarul de poliţie Ionuţ Adrian Popa a fost împuternicit pe o perioadă de trei luni, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo", se arată într-un comunicat al CS Dinamo.

În vârstă de 32 de ani, Ionuţ Adrian Popa are 32 de ani și o carieră de zece ani în MAI. Practicant de taekwondo cu centură neagră 2 DAN, el a antrenat lotul naţional de cadeţi al României la taekwondo varianta olimpică (WT).

A absolvit Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" în anul 2010 şi a activat, cu funcţie de comandă, în cadrul Direcţiei Generale de Protecţie Internă (DGPI) a M.A.I.

"Cunosc bine activitatea clubului Dinamo şi sunt convins că vom face o echipă bună. Obiectivul rămâne cel dintotdeauna, Dinamo să fie numărul unu", a declarat preşedintele.

Clubul Sportiv Dinamo a fost condus, din 2019, de comisarul-şef George Cosac, având funcţia de vicepreşedinte, cu atribuţiuni depline. El a ocupat, în acelaşi timp, şi funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis.

×
Subiecte în articol: dinamo Ionuț Popa subcomisar