x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi US OPEN. Simona Halep, calificare ISTORICĂ în semifinale

US OPEN. Simona Halep, calificare ISTORICĂ în semifinale

09 Sep 2015   •   23:34
US OPEN. Simona Halep, calificare ISTORICĂ în semifinale
UPDATE 4 Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20, în sferturile de finală ale turneului. Ea o va întâlni pe Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, în faza următoare.




UPDATE 3 - La New York a început ploaia, iar partida a fost oprită la scorul de 2-1 pentru Azarenka și 40-15 pentru Simona.



Azarenka a început cu un break meciul, dar Simona a revenit şi a adunat punct cu punct, desprinzându-se la 4-1. Românca şi-a apărat avantajul până la finalul setului, pe care l-a câştigat cu 6-3.

Fostul lider mondial a jucat mai agresiv în setul secund, i-au intrat câteva lovituri la limită şi a ajuns la 3-0. Halep a lăsat impresia că poate reveni, a luat două ghemuri la rând (2-3) dar nu a reuşit egalarea, pierzându-şi din nou serviciul. La 5-2 pentru Azarenka, Simona a forţat din nou şi s-a apropiat la 4-5, dar nu a reuşit să îşi facă serviciul şi Azarenka a câştigat cu 6-4, egalând situaţia la seturi.

Decisivul a fost disputat de la început, iar Azarenka a reuşit să ia primul ghem, unul care a durat circa zece minute şi în care Halep a irosit trei mingi de break. Pe serviciul său, perturbat de o defecţiune a aparatului hawk-eye, care nu a putut oferi o reluare la un ''challenge'' al Simonei, românca a cedat rapid serviciul şi Azarenka a ajuns la 2-0. Halep a luptat în continuare pentru fiecare minge a recuperat break-ul, la patra sa şansă în ghem, iar apoi meciul s-a întrerupt din cauza ploii când Simona era aproape de egalare (1-2, 40-15).

UPDATE 2 -
Victoria  Azarenka revine și egalează în setul 2, scor 4-6, după o oră și 36 de minute de joc, meciul intrând în setul decisiv!

UPDATE - Simona Halep a reușit să câștige primul set, scor 6-3, în meciul împotriva jucătoarei Victoria Azarenka, contând pentru
sferturile de finală de la US Open.

Știrea inițială -
Simona Halep va juca, în această seară, după ora 20.00, în sferturile de finală de la US Open în fața Victoriei Azarenka (Belarus), fostul număr 1 mondial. Meciul va fi transmis LIVE pe EuroSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Citeşte şi US Open. Halep revine și se califică în premieră în sferturi

Halep-Azarenka. Halep, cap de serie numărul 2, și-a depășit deja cea mai bună performanță și s-a calificat în sferturi, dar casele de pariuri o dau favorită pe Azarenka, de două ori finalistă la US Open, potrivit gsp.ro.

Citeşte şi Ce a declarat Simona Halep după CALIFICAREA în sferturi la US Open

Simona Halep-Victoria Azarenka. Azarenka are o cotă de 1.44 la victorie, în scădere după ce la deschidere a avut chiar 1.57. În schimb, bookmakerii susțin că Halep are șanse mici la victorie. Cotele pentru o calificare în semifinale variază între 2.70 și 2.90.

Citeşte şi US Open - 7 septembrie. Simona Halep, două meciuri într-o zi!

Halep-Azarenka. Simona Halep a trecut greu, luni seara, de Sabine Lisicki (Germania - cap de serie numărul 24), scor 6-7 (6), 7-5, 6-2, după ce a acuzat și mai multe probleme de respirație din cauza căldurii, dar şi la piciorul stâng, în timp ce Azarenka s-a impus fără probleme în fața Varvarei Lepchenko (Uzbekistan).

×
Subiecte în articol: simona halep us open