x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Victor Hănescu s-a oprit în optimile de finală la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Victor Hănescu s-a oprit în optimile de finală la BRD Năstase Ţiriac Trophy

de Agerpres    |    23 Apr 2014   •   17:15
Victor Hănescu s-a oprit în optimile de finală la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Tenismanul român Victor Hănescu s-a oprit în faza optimilor de finală la turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy, dotat cu premii totale de 426.605 euro, fiind învins în trei seturi, 2-6, 6-3, 6-3, de francezul Gilles Simon, cap de serie nr.4, într-o partidă disputată miercuri la Arenele BNR din Bucureşti.

Pentru participarea la această competiţie, Hănescu a fost recompensat cu un cec în valoare de 7.405 euro şi 20 de puncte ATP.

Gilles Simon va juca în sferturile de finală ale turneului din capitala României cu cehul Lukas Rosol, învingător în două seturi, 6-2, 6-4, în partida cu finlandezul Jarkko Nieminen (nr.8). 

"Îmi place foarte mult turneul din capitala României. Mă simt foarte bine la Bucureşti, unde am câştigat de trei ori. Terenul este excelent. Condiţiile turneului sunt foarte bune, iar eu am avut un joc foarte solid", a declarat Gilles Simon după meci.

Întrebat dacă nu se simte puţin român după atâtea victorii la Bucureşti, Simon a răspuns: "Trebuie să îmi daţi paşaportul, iar pe viitor o să învăţ şi limba română".

×