x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Victorie MARE pentru SCM Râmnicu Vâlcea. Echipa din Zăvoi, cu un pas în turul al treilea al Cupei EHF

Victorie MARE pentru SCM Râmnicu Vâlcea. Echipa din Zăvoi, cu un pas în turul al treilea al Cupei EHF

14 Oct 2018   •   22:00
Victorie MARE pentru SCM Râmnicu Vâlcea. Echipa din Zăvoi, cu un pas în turul al treilea al Cupei EHF
Sursa foto: imagean/Getty Images/iStockphoto

SCM Râmnicu Vâlcea a făcut un pas mare spre calificarea în turul al treilea preliminar al Cupei EHF la handbal feminin, duminică, după ce a învins formaţia Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia), cu scorul de 35-26 (19-13), în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea, în prima manşă din turul al doilea preliminar al competiţiei.

Echipa vâlceană a reuşit o victorie concludentă la primul său meci în cupele europene.

Doar primele zece minute au fost echilibrate, până la 5-5, iar apoi SCM a reuşit şapte goluri consecutive, intrând la pauză cu un avans de şase goluri, 19-13.

În repriza secundă, formaţia antrenată de Florentina Pera a condus şi la 12 goluri, 30-18 (min. 48), iar în cele din urmă a câştigat cu 35-26.

Cea mai bună marcatoare a echipei vâlcene a fost Irina Glibko, autoare a 10 goluri. Pentru SCM au mai înscris Marta Lopez Herrero 6 goluri, Natalia Vasilevskaia 6, Ana Maria Popa 4, Alicia Fernandez Fraga 3, Raluca Băcăoanu 3, Cristina Florică 1, Marija Petrovic 1, Ines Khouildi 1.

Olga Laiuk a reuşit cele mai multe goluri de la Kastamonu, 10. Au mai înscris Yasemin Guler 4 goluri, Şerpil Iskenderoglu 4, Iulia Snopova 3, Lence Ilkova 3, Fatmagul Sakizcan 2.

Au arbitrat bulgarii Gheorghi Doicinov şi Iulian Goreţov, iar delegat EHF a fost sârboaica Svetlana Obucina.

Manşa secundă va avea loc pe 21 octombrie, la Kastamonu.
AGERPRES

×