x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Victorie în deplasare pentru CSM București în Liga campionilor la handbal feminin

Victorie în deplasare pentru CSM București în Liga campionilor la handbal feminin

06 Oct 2019   •   19:24
Victorie în deplasare pentru CSM București în Liga campionilor la handbal feminin
Sursa foto: imagean/Getty Images/iStockphoto

Victorie pentru CSM București în Liga Campionilor la handbal feminin, duminică seară, în fața danezelor de la Esbjerg cu scorul de 24-22. 

Vicecampioana României a câştigat fără emoţii în Danemarca, după ce campioana SCM Râmnicu Vâlcea se impusese vineri, acasă, 34-27 (20-18) cu echipa germană SG BBM Bietigheim, în Grupa C.

Echilibrul la Esbjerg a durat mai puţin de zece minute, după care CSMB s-a desprins la 4-2 (min. 9), iar apoi a avut 7-3 (15). Gazdele s-au apropiat la un singur gol, 6-7 (20). CSM Bucureşti a intrat la pauză cu un avans de cinci goluri, 13-8.

După ce formaţia bucureşteană a avut şase goluri în plus, 15-9, diferenţa a ajuns la un singur gol 16-15 (46) pentru CSM. După câteva minute echilibrate, CSMB a reuşit să se distanţeze, la 21-17 (52), câştigând în cele din urmă cu 24-22.

Pentru echipa antrenată de Adrian Vasile, la meciul său de debut ca principal, au marcat Andrea Lekic 5 goluri, Elizabeth Omoregie 4, Crina Pintea 3, Andrea Klikovac 2, Carmen Martin 2, Dragana Cvijic 2, Iulia Curea 2, Linnea Torstensson 1, Gabriela Perianu 1, Itana Grbic 1, Laura Moisă 1.

Golurile gazdelor au fost reuşite de Estavana Polman 6, Sonja Frey 4, Sanna Solberg 3, Kristine Breistoel 3, Marit Jacobsen 3, Vilde Mortensen Ingstad 2, Rut Arnfjoerd Jonsdottir 1.

Meciul a fost arbitrat de slovacii Boris Mandak şi Mario Rudinsky, iar delegat EHF a fost norvegianul Svein Olav Oie.

În celălalt meci al grupei, Rostov Don a învins-o pe MKS Perla Lublin cu 31-21. În etapa următoare vor avea loc partidele CSM Bucureşti - Rostov pe Don (11 octombrie) şi MKS Perla Lublin - Team Esbjerg (12 octombrie).
AGERPRES

×