x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Victorie SURPRIZA! Copil și Ungur, în semifinale la dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy

Victorie SURPRIZA! Copil și Ungur, în semifinale la dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy

23 Apr 2015   •   20:41
Victorie SURPRIZA! Copil și Ungur, în semifinale la dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy

Perechea formată din tenismenii români Marius Copil și Adrian Ungur s-a calificat joi în semifinalele probei de dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy, turneu ce se dispută la Arenele BNR din București și este dotat cu premii totale de 439.405 euro.

Copil și Ungur au trecut în sferturi de Rohan Bopanna (India)/Florin Mergea, după două seturi, 6-4, 7-6 (6). Meciul a durat o oră și 12 minute. Mergea și Bopanna au fost numărul doi pe lista capilor de serie.

Copil și Ungur vor juca în semifinale cu perechea Colin Fleming/Jonathan Marray, ambii din Marea Britanie.

În cealaltă semifinală, Simone Bolelli (Italia) și Steve Darcis (Belgia) vor întâlni perechea Nicholas Monroe/Artem Sitak (SUA/Noua Zeelandă).


Adrian Ungur — "Ar fi frumos să câștigăm un trofeu ATP acasă la noi"

Tenismanul român Adrian Ungur a declarat joi că se bucură pentru victoria sa, alături de Marius Copil, în sferturile de finală ale probei de dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy.

Copil și Ungur au trecut în sferturi de Rohan Bopanna (India)/Florin Mergea, după două seturi, 6-4, 7-6 (6).

"În ultimele turnee nu am jucat prea bine, dar în fața propriilor suporteri ar fi frumos să câștigăm un trofeu ATP acasă la noi", a afirmat Adrian Ungur.

La rândul său, Marius Copil a spus: "Am început cu mari emoții, am fost mai lent, dar apoi mi-am revenit. Am observat că Rohan nu e în cea mai bună formă și am jucat punctele decisive spre el. Vremea a fost frumoasă, iar spectatorii ne-au dat un plus de energie".

×
Subiecte în articol: tenis adrian ungur